Boğazkale İlkokulu

Telefon : (0364) 452 30 86 (0532) 388 15 90
Belgegeçer : (0364) 452 30 86
WEB http://bogazkaleilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Boğazkale İlkokulu Çarşı Mahallesi Hitit Caddesi No 7/B 19310 Boğazkale/ÇORUM
VİZYON : İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.
MİSYON : Boğazkale İlkokulu´nun misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 14.50
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis : Servis yok
Ulaşım : Tüm öğretmenlerimiz araba ile geliş gidiş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık 90 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Londra ve Güney Kıbrıs'ta gerçekleşen AB Erasmus+ Gençlik Değişimi ve Eğitim Kursu projesi mevcuttur.